Home / Ştiri / Evenimente / Video şocant! Vezi ce fac imigranţii non-europeni în Ungaria !

Video şocant! Vezi ce fac imigranţii non-europeni în Ungaria !

Video şocant! Vezi ce fac imigranţii non-europeni în Ungaria. Video şocant! Vezi ce fac imigranţii nor-europeni în Ungaria, la Debrecen, lângă graniţa cu România si Austria !

Idei si dialog  al cititorilor:

-Nu NOI- cetatenii vrem moscheea, nu a cetatenilor a fost ideea si noi, cetatenii NU O VREM!!!!!! Dar nu noi hataram…din pacate!!! Va fi un mare dezastru!!!!!!Musulmanizare peste tot!!!! Pe toata planeta!!! Este “planul” lor…a musulmanilor!!!!Patimim cu totii!!!

nu poporul o vrea dar poporul poate impiedica.aplicati aceeasi metoda care au folosit-o spaniolii : pe pamantul unde vroiau sa ridice moscheea au ingropat un porc(ei nu construiesc pe pamant spurcat si porcul este considerat animal spurcat)

si au mediatizat treaba cat de mult au putut.

nu s-a mai construit nici o moschee pe pamantul ala

 

Comentariu :

– Nu a fost prima atac al inmigrantiilor in Debrecin. Au fost atacat de circa 40-60 de inmigranti in tabara paznicii.6 inmigranti au fost condamnatii in lipsa lor, fiind ca au disparut.Au violata femeie pe strada Mátyás Király si jefuita, pe piata Petőfi, la fel alt caz.Omeni din cartierul unde este tabara traiesc cu frica. Nu poti sa vinzii o casa din cartier ca nu vrea nimeni sa traiasca acolo.Au facut viol in tabara , au violat,2 fete dintre migranti buza unuia dintre ele a fost muscat , in halul ca era necesar interventia chirurgicare. Avem si noi millioane de oameni care traiesc in saracie, nu avem sursa pentru a primi inmigranti. Majoritatea lor este fara scoala terminata , fara meseria majoritatea lor sunt minori.Im este mila de ei, doar una spune inima si altul constinta ! Cine a distrus dictaturile din Sira, din Libia, Egipt, Iraq, Afganistan ! USA azi tace!Vrea destremarea UE, fiind ca vede concurentia potential in EU !Euro este mai tare ca dollarul.Omeni din Sud ul Ungariei au frica sunt atacate, agricultura , horticutura distrusa, legumeria distrusa, Violent intra in casa oamenilor. DA este de inteles,de ce nu face nimic EU??M?Sta ca p—la la nunta ! Fratilori romani cand o sa intelegeti ca NU VREM SA SCHIMBAM GRANITELE ACTUALE! NU VREM ARDEALUL ! Guvernul Ungariei nu a spus ca vrea unirea cu Ardealul , cand in Romania este la ordinea zilei instaurarea ROmaniei Mare ! Romanilor DA Ungurilor nimic, Asta logica drept al romanilor: Nu am putea trai ca buni romani si bun unguri, alaturi si ca OM! NU CA NISTE ANIMALE!

Repet nu am nimic cu celelalte natiuni , religii( mai ales ca nu am tangente cu entitati divine), dar am capacitatea de a rationaliza lucrurile si a observa. Am fost in tari de musulmani si am observat ca aceste drepturi pe care le cer cand sunt in alte parti ale lumii nu prea le ofera celor de alte religii si nationalitati atunci cand sunt pe teritoriul lor. Este o concluzie personala si ma intreb unde este acea egalitate in drepturi? Spuneai ceva de pasnic, din video, agitatia respectiva nu mi se pare pasnica, pacat ca nu inteleg ce spun, dar pot intuii.

SURSA : http://www.infocs.ro/video-socant-vezi-ce-fac-imigrantii-non-europeni-in-ungaria/

Youtube.com