Home / Emisiuni / Reflektor / VIDEO : Doi voluntari au dus MANCARE imigrantilor. Masina a fost DEVASTATA, apoi au aruncat mancarea

VIDEO : Doi voluntari au dus MANCARE imigrantilor. Masina a fost DEVASTATA, apoi au aruncat mancarea

Imagini incredibile intr-o tabara de refugiati din Franta. Un grup de voluntari a pregatit mancare pentru imigranti, insa masina cu are o transportau a fost devastata, iar apoi alimentele au fost aruncate pentru ca „nu sunt bune”.

Un grup de membri ai unei organizatii de stanga, impresionati de situatia imigrantilor de la Calais, s-au gandit sa ii ajute cum pot. Ei au convins mai multe magazine sa doneze alimente, apoi au pregatit 800 de pachete cu mancare. Doi voluntari au plecat apoi sa ofere mancarea imigrantilor.

Ce s-a intamplat apoi este uluitor. Imigrantii au devenit agresivi, au luat cu forta pachetele, iar voluntarii nu au stiut cum sa plece mai repede din tabara. Cu toate acestea, a doua zi au revenit cu alte alimente in tabara. „Ravioli halal, sper ca o sa le placa. Vrem sa le respectam religia”, a spus unul dintre voluntari.

Insa refugiatilor nu le-a placut, au facut scandal ca mancarea nu este buna, iar apoi au aruncat-o pe jos. „Este rusinos, este rusinos, nu-mi vine sa cred ca am vazut”, a fost reactia voluntarului.

SURSA : http://www.aktual24.ro/voluntari-au-dus-mancare-imigrantilor-masina-a-fost-devastata-apoi-au-aruncat-mancarea-video/

 

SURSA : youtube.com