Home / Lifestyle / Tratament natural pentru durerile articulare!
FOTO : www.secretele.com

Tratament natural pentru durerile articulare!

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Atunci cand o persoana sufera de dureri de articultii, este foarte greu pentru aceasta sa stea si sa nu faca nimic. Unii oameni, care se confrunta cu aceste dureri de foarte mult timp, au ajuns sa-si administreze aproape zilnic calmante chimice, fara sa-si dea seama de efectele acestora pe termen lung.
De azi inainte, va anunt ca aceste chinuri trebuie sa inceteze. Tocmai de aceea vin in ajutorul vostru cu un tratament natural care pe cat de simplu este, pe atat de eficient va fi in tratarea durerilor articulare.
Daca sunteti unul dintre oamenii care sufera de dureri articulare in mod frecvent, cred ca va intereseaza ceea ce va fi scris in randurile de mai jos!
Tratament natural pentru durerile articulare!

Ingredientul principal pentru eliminarea durerilor articulare dar si pentru alte conditii de sanatate este otetul din cidru de mere!
Iata cum il puteti folosi:
– Pentru durerile articulare trebuie sa amestecati 100 de ml de otet din cidru de mere cu 10 cani de apa calda, apoi introduceti picioarele sau mainile la care aveti probleme articulare in aceasta combinatie si metineti-le acolo timp de minim 10 minute. Durerile vor disparea ca prin minune!
– Puteti combina otetul din cidru de mere cu ulei din nuca de cocos. Amestecati o lingura de otet din cidru de mere cu o lingura de ulei din nuca de cocos si aplicati acest amestec cel putin o data pe zi direct pe zonele afectate. Masati bine pana cand amestecul va fi absorbit de piele si va asigur ca in maxim 7 zile nu veti mai experimenta dureri articulare.
– In cazul durerilor de gat, puteti face o infuzie cu otet din cidru de mere. Fierbeti 500 de ml de apa si adaugati apoi 100 de ml de otet din cidru de mere. Luati un prosop si puneti-l deasupra capului, facand o infuzie timp de 10 minute. La sfarsitul procedurii durerile de gat vor fi mult atenuate.
– Pentru eliminarea mirosului neplacut al picioarelor puteti sa va spalati cu otet din cidru de mere. Amestecati 500 de ml de apa rece cu 100 de ml de otet din cidru de mere si 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Spalati-va picioarele cu acest amestec seara inainte de culcare si nu veti mai avea probleme cu mirosul neplacut al picioarelor. Aceeasi combinatie o puteti utiliza si pentru mirosul neplacut de la subrat!
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+.

SURSA si See more at: http://www.secretele.com/2015/07/tratament-natural-pentru-durerile.html#sthash.oLLNAPL6.iQXhiA1T.dpuf