Home / Ştiri / Diaspora / Eu , nu sunt de acord ! Mesaj catre Presedintele Romaniei !

Eu , nu sunt de acord cu primirea refugiaților în România! Nu acum ! Dacă e să ajute pe cineva statul , prima dată trebuie să ajute cetățenii României ! Să urce pensiile și salariile, să ofere un viitor copiilor noștri , să înființeze locuri de muncă. Să scadă pretul la medicamente , Să adune amărâții de pe strazi ( că sunt cu miile , nu să-i lase să moară pe străzi). Să ofere o viață decentă celor care n-au nici-un venit ....etc dak sunt așa de darnici ! Și când stau mai bine la capitolul acesta , pot aduce și ajuta toți refugiații din lume ! Să se ocupe de țară mai întai , k 25 de ani s-au preocupat să facă legi doar pentru buzunarele lor și-a bogatașilor. Cred că a venit timpul să se preocupe și să facă legi și pentru săraci țări noastre ! Și să o lase pe Cancelarul Germaniei , să-şi asume responsabilitatea deplină cu refugiații . Că ea a dat startul cu primirea refugiaților. Acum sunt prea mulți , nu-i mai poate lua ( i-a făcut doar să-şi facă iluzii ) și încearcă să oblige țările din UE să-i găzduiască! TANTI ,I-AI LA TINE !CĂ ȚIE ȚI-A TREBUIT MÂNĂ DE MUNCĂ MAI IEFTINĂ! CUM SE POATE AȘA CEVA ???ȚARA NU POATE SĂ-ŞI AJUTE POPORUL , DAR POATE AJUTA REFUGIAȚII ?? DRAGĂ PREŞEDINTE : *DACĂ-ȚI IUBEȘTI POPORUL , AJUTĂ-ŢI MAI ÎNTÂI ȚARA ȘI LA URMĂ RESTUL!!!

Posted by Sular Sory Sorina on 7 Septembrie 2015

Eu , nu sunt de acord ! Mesaj catre Presedintele Romaniei !

DRAGĂ PREŞEDINTE : *DACĂ-ȚI IUBEȘTI POPORUL , AJUTĂ-ŢI MAI ÎNTÂI ȚARA ȘI LA URMĂ RESTUL!!!

Eu , nu sunt de acord cu primirea refugiaților în România! Nu acum ! Dacă e să ajute pe cineva statul , prima dată trebuie să ajute cetățenii României !

Să urce pensiile și salariile, să ofere un viitor copiilor noștri , să înființeze locuri de muncă.

Să scadă pretul la medicamente .

Să adune amărâții de pe strazi ( că sunt cu miile , nu să-i lase să moară pe străzi). Să ofere o viață decentă celor care n-au nici-un venit ….etc dak sunt așa de darnici !

Și când stau mai bine la capitolul acesta , pot aduce și ajuta toți refugiații din lume !

Să se ocupe de țară mai întai ,  25 de ani s-au preocupat să facă legi doar pentru buzunarele lor și-a bogatașilor.

Cred că a venit timpul să se preocupe și să facă legi și pentru săraci țări noastre !

Și să o lase pe Cancelarul Germaniei , să-şi asume responsabilitatea deplină cu refugiații .

Că ea a dat startul cu primirea refugiaților. Acum sunt prea mulți , nu-i mai poate lua ( i-a făcut doar să-şi facă iluzii ) și încearcă să oblige țările din UE să-i găzduiască! TANTI ,I-AI LA TINE !CĂ ȚIE ȚI-A TREBUIT MÂNĂ DE MUNCĂ MAI IEFTINĂ! CUM SE POATE AȘA CEVA ???

ȚARA NU POATE SĂ-ŞI AJUTE POPORUL , DAR POATE AJUTA REFUGIAȚII ??

SURSA :https://www.facebook.com/soryna.sular/videos/901199243249969/

Autor Sular Sorina