Home / Emisiuni / Reflektor / Romania si Invazia Musulmana !

Erős reakciók a jelenlegi menekültválság kezelésére Martin Schulz EP-elnök és Orbán Viktor tegnapi találkozóját követően.

Posted by Európai Parlament Tájékoztatási Irodája on 4 Septembrie 2015

Romania si Invazia Musulmana !

Autor : Calin Teodorescu
corespondenta de la Londra

In ultima perioada au luat amploare in Romania diferentele de opinie intre membrii comunitatii musulmane si romanii ortodocsi legate de construirea unei “megamoschei” la Bucuresti.
Nu vreau sa dau apa la moara niciuneia dintre cele doua tabere, dar sunt de parere ca statul roman trebuie sa se gandeasca bine, eventual sa faca un referendum si sa interzica aceasta constructie in Romania.

De ce?
-Avand la baza ultime intamplari legate de valul de “emigranti” veniti din Siria si analizand presa din diferitele tari membre ale Uniunii Europene, am ajuns la concluzia ca Romania NU POATE si NU TREBUIE sa accepte sa primeasca emigranti.

De ce ?

-Foarte simplu: Romania nici NU ISI PERMITE si nici NU ARE CAPACITATEA sa integreze 1500, 7000 sau cati emigranti ar dori Angela Merkel.

1) In 1989, relatia Romaniei cu lumea araba era alta, Nicolae Ceausescu avand grija sa ii tina aproape ca prieteni. Din pacate, dupa 1990 guvernantii fie nu au stiut, fie nu au dorit sa mentina aceasta relatie.

2) Marea Britanie (care face parte din coalitia care lupta impotriva Statului Islamic), la o populatie de 64 de milioane de locuitori si un salariu minim de 1378 euro, a anuntat ca primeste maxim 500 de refugiati si Romania (care nu isi permite sa ofere salarii decente medicilor si profesorilor) la o populatie de 3 ori mai mica si un salariu minim de 217 euro (de 6 ori mai mic decat cel din UK) s-a oferit sa primeasca de 3 ori mai multi emigranti.

3) Avand in vedere numarul foarte mare de emigranti ajunsi intr-un timp foarte scurt in Europa, dar si faptul ca acesti emigranti sunt barbate tineri, ce siguranta avem ca acestia sunt simpli refugiati dintr-o zona de razboi si nu sunt membri ai organizatiei Statului Islamic.

Daca nu ma insel, intr-o publicatie din Marea Britanie a aparut un articol de investigatie, in care un journalist ar respectivului ziar a luat legatura cu o fata care a fugit din Anglia ca sa se alature jihadistilor si care acum se ocupa de recrutarea tinerelor.

In acel articol, jurnalistul a publicat foto print-uri dupa discutiile purtate cu aceasta pe o retea de socializare, iar tanara ii explica ca reteaua nu mai are nevoie de oameni care sa vina in Siria sa lupte, in schimb au nevoie de “lupi singuratici” in tarile Uniunii Europene.

Tinand cont de toate cele de mai sus, articolul acesta se doreste a fi un semnal de alarma fata de viitoare invazie musulmana din Romania.

Presedintele Romaniei, impreuna cu Primul ministru si Viceprim-ministrul pentru securitate națională ar trebui sa se sesizeze si sa transmita un mesaj clar Germaniei si Uniunii Europene ca Romania NU DORESTE si NU ACCEPTA sa fie transformata in teren de lupta pentru Statul Islamic.

Calin Teodorescu
corespondenta de la Londra