Home / Ştiri / Diaspora / O româncă a cîştigat Miss Fitness America 2015
Foto: blog Anca Bucur

O româncă a cîştigat Miss Fitness America 2015

Românca Anca Bucur a cîştigat ediţia din acest an a Miss Fitness America. Ea a participat la finala derulată în Las Vegas. Românca a impresionat juriul nu doar prin fizicul său excepţional, ci şi prin exerciţiile de dans derulate pe ritmuri tradiţionale româneşti şi avînd ca tematică personajul Dracula.

„Este o realizare pe care am dus-o la capăt pentru că nu m-am abătut de la program şi nu am renunţat atunci cînd am vrut să o fac. Mi-am promis că voi consuma toate zilele mele cu bucurie, entuziasm, bunătate şi calitate. Iubesc ceea ce fac! Ieri pe buzele tururor a fost: Anca Bucur România! Este rezultatul întregii munci, de la început şi pînă acum. Mulţumesc familiei că mi-a fost mereu alături, prietenilor, vouă, pentru că mă urmăriţi şi mă apreciaţi, şi bineînţeles soţului meu, pentru că este lîngă mine“

, scrie campioana pe blogul său.

Ambiţioasă şi pasionată de sport, la 28 de ani Anca Bucur reprezintă performanţa fitness-ului românesc:

„Am ales să concurez în America deoarece îmi place calitatea competiţiilor şi faptul că federaţia este una naturală. În sensul în care nu sînt permise nici un fel de suplimente interzise. Sănătatea este pe primul loc!“.

„Fitness America Championship“ este una dintre cele mai importante competiţii de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenţi din toată lumea.