Home / Ştiri / Evenimente / Protest la Paris: două femei au făcut topless în faţa musulmanilor!
https://www.youtube.com/watch?v=wM-wxU86v8g

Protest la Paris: două femei au făcut topless în faţa musulmanilor!

Russia Today  anunţă că două activiste ale organizaţiei Femen au perturbat liniştea unei conferinţe musulmane care s-a desfăşurat în Pontoise nord-estul Parisului. Două femei şi-au arătat sânii în faţa musulmanilor, stigând slogane scurte: „ Nimeni nu ne poate reprezenta forţat“ acesta este mesajul pictat pe sânii femeilor .

În filmuleţ se poate vedea cum cele două femei au fost înlăturate cu forţa din sală, iar o femeie a fost lovită de unul dintre oamenii prezenţi la conferinţă.

Organizaţia Femen a fost fondată în Ucraina în 2008, iar acum îşi are sediul la Paris. Organizaţia este cunoscută pentru protestele pe care le inţiază, acestea şocând prin prezenţa şi maniera în care se desfăşoară. Femen promovează discursul celor trei isme:sextremism( sexualitatea feminină împotriva patriarhatului) ateismul şi feminismul.  Femeile au iniţiat o serie de astfel de proteste în diferite ţări, inclusiv în Ucraina, Franţa, Suedia şi chiar Tunisia.  Unul din protestele cele mai scandaloase ale mişcării a avut loc în ianuarie 2013, atunci femeile pe jumătate goale au acris un slogan care a şocat lumea: „ Noi credem în Gay“, tulburând binecuvantarea Papei Benedict al XVI_lea din Piaţa Sfântului Petru din Vatican, strigând : „ Homofobilor, gura închisă !“  

mai multe http://www.rt.com/news/315221-femen-france-muslim-disrupt/

Anna Ciorba