Home / Ştiri / Diaspora / Un primar canadian le dă o lecție de bun simt imigranților:
Captura Posted By: Lăzăreanu Răzvan /Facebook

Un primar canadian le dă o lecție de bun simt imigranților:

 „Musulmanii trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze la realitățile din Canada și Quebec”

Un primar canadian a refuzat cererea unor părinți musulmani care doreau ca la școala une învață copiii lor să nu mai existe în meniul de la cantină carne de porc. Părinții au cerut acest lucru deoarece religia musulmană interzice consumul acestei cărni, transmite truthorfiction.com.

Primarul a refuzat cererea și le-a trimis părinților o înștiințare prin care și-a motivat decizia.

„Musulmanii trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze la realitățile din Canada și Quebec, la obiceiurile, tradițiile sale, felul său de viață, dacă au ales să emigreze în această țară”, a precizat primarul în documentul citat.

Musulmanii au fost rugați să își schimbe stilul de vață, nu canadienii care i-au primit.

„Dacă v-ați părăsit țara pentru Canada și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună în Canada decât în altă parte”, a mai precizat primarul, care consideră că musulmanii ar trebui să aprecieze eforturile canadienilor de a-i primi pe imigranți.

SURSA : http://www.expunere.com/un-primar-canadian-le-da-o-lectie-imigrantilor-musulmanii-trebuie-sa-inteleaga-ca-trebuie-sa-se-adapteze-la-realitatile-din-canada-si-quebec.html

DiasporaTV este libera la retransmisie. Cereti introdurecea postului DiasporaTV operatorului vostru de cablu. In viitor ne veti putea urmari si in Linz. Momentan emisia postului DiasporaTV poate fi receptionata in retelele de cablu din Grein, Mauthausen si Bad Kreuzen, precum si prin DVB-T in Ober si Niederosterreich. Canal 54 738 MHz. Antena coordonata catre Kolmitzberg.
VA MULTUMIM !

Aplicatie- DiasporaTV
https://play.google.com/store/apps/details?id=at.colesnicov.diasporatv
Diaspora TV – Livestream – Android Apps on Google Play
play.google.com

 

Un primar canadian le dă o lecție de bun simt imigranților:

PROMO DIASPORA TV

DiasporaTV is a TV Station for the Diaspora living in the European Union. You can see our program at http://www.diasporatv.eu/live-tv/.

If you dont want to receive any messages from us, please block receiving messages from us.
Best regards,
DiasporaTV Team.
Pentru o  diaspora informata.

Pe internet DIASPORA TV : http://www.diasporatv.eu/live-tv/