Home / Lifestyle / O metoda Revolutionara de Curatare a Dintilor si a Cavitatii Bucale !
FOTO : O metoda Revolutionara de Curatare a Dintilor si a Cavitatii Bucale - See more at: http://www.secretele.com/2015/01/o-metoda-revolutionara-de-curatare.html#sthash.kNsCKQc7.Lgw6QKxH.dpuf

O metoda Revolutionara de Curatare a Dintilor si a Cavitatii Bucale !

Un articol de Calin Petru Barbulescu

Ati incercat vreodata sa va spalati pe dinti cu bicarbonat de sodiu si sare de mare? Daca nu, asta inseamna ca ati evitat datorita conceptiilor populare total gresite. Se spune de ani de zile ca bicarbonatul de sodiu este prea abraziv pentru dinti si ca va distruge smaltul dintelui. Totul este departe de adevar. Bicarbonatul de sodiu este de fapt unul dintre cele mai bune lucruri pe care il puteti utiliza pentru dintii si gingiile dumneavoastra. Bicarbonatul de sodiu a fost folosit in igiena dentara de peste 150 de ani.

Stiati ca, atunci cand o pasta de dinti este produsa, trebuie sa obtina aprobarea OMS inainte de a putea fi comercializata publicului? Pastele de dinti sunt mai intai evaluate in functie de abrazivitatea lor. Aceasta se numeste valoarea ARD sau “Abraziunea radioactiva a dentinei”. Este masurata pe o scala de la 0 la 200. Conform graficului, bicarbonatul de sodiu este mai putin abraziva decat toate pastele de dinti existente pe piata, avand valoarea 7.

O metoda Revolutionara de Curatare a Dintilor si a Cavitatii Bucale !

Utilizarea bicarbonatului de sodiu in igiena dentara te va ajuta la eliminarea bacteriilor daunatoare care cauzeaza respiratia urat mirositoare, eliminarea infectiilor, eliminarea durerilor de gat si a tusei. Amestecarea bicarbonatului de sodiu cu apa va elibera radicalii liberi. Acesti radicali liberi descompun moleculele petelor de pe smaltul dintilor, care ulterior sunt eliminate de periuta de dinti. Sarea de mare poate, de asemenea, limita cresterea nivelului de bacterii si poate restabili echilibrul pH-ului din gura.

Foloseste bicarbonat de sodiu si sare de mare pentru a avea dinti puternici si sanatosi

Iata mai jos metoda:

Macina 1 lingurita de Sare de mare pentru a o face mai blanda cu dintii tai. Acest lucru va face sarea mai putin abraziva.

Adauga 2 lingurite de bicarbonat de sodiu si amesteca-le bine cu sarea.

Inmoaie periuta de dinti in amestec si incepe sa faci periajul. Periaza dintii cum faci de obicei. Clateste apoi cu apa.

Repeta procedeul timp de 7 zile si te vei alege cu o dantura de invidiat si cu o respiratie foarte fresh.

Apa de gura (pentru inflamatia gingiilor si gatului)

Ingrediente:

½ ceasca de apa calda

½ lingurita sare de mare macinata

¼ lingurita bicarbonat de sodiu

Directii:

Se amesteca apa, sarea de mare si bicarbonatul de sodiu pana se dizolva complet.

Ia 3-4 guri din lichidul rezultat si fa gargara de 3 ori pe zi.

Aceasta procedura pe langa faptul ca iti va curata cavitatea bucala de bacterii, iti va vindeca pana si cea mai persisitenta tuse si te va scapa de durerile din gat.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duce la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi si pe Facebook

SURSA : See more at: http://www.secretele.com/2015/01/o-metoda-revolutionara-de-curatare.html#sthash.kNsCKQc7.Lgw6QKxH.dpuf