Home / Ştiri / Asa DA - Asa NU / LIVE UPDATE Președintele Klaus Iohannis, în Piața Universității !
FOTO : Sorin Lupsa /Agerpres

LIVE UPDATE Președintele Klaus Iohannis, în Piața Universității !

AGERPRES TRANSMITE:

UPDATE 20.37 Președintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seara, în jurul orei 20,00, în a șasea zi de proteste, în Piața Universității din Capitală.

LIVE UPDATE Președintele Klaus Iohannis, în Piața Universității !

La sosirea președintelui, în zona hotelului Intercontinental, s-a produs o busculadă, foarte mulți oameni încercând să ajungă să discute cu Iohannis, care a fost însoțit de mai mulți ofițeri SPP.

Unii dintre cei cei prezenți i-au dat șefului statului foi cu revendicări.

S-au scandat lozinci precum “Corupția ucide”, “Vrem 300, nu 600 !”, “Toate partidele, aceeași mizerie”, “Colectiv, Colectiv !”.
LIVE UPDATE Președintele Klaus Iohannis, în Piața Universității !
Mai multe imagini cu președinele Klaus Iohannis în Piața Universității pe AGERPRES FOTO.

Au fost și unii protestatari care l-au huiduit pe președinte și au strigat “Rușine, rușine!”.

Iohannis a stat în mijlocul manifestanților din Piața Universității circa 20 minute, vorbind direct cu aceștia și nerostind vreun discurs, deși mulți protestatari i-au cerut să se adreseze mulțimii printr-o portavoce.

În continuare, și după plecarea președintelui, traficul este blocat în Piață, iar oamenii comentează aprins vizita acestuia

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că a promis reprezentanților societății civile și ai “străzii” că va merge în piață, la protestatari, dar a precizat că nu va anunța nici ora, nici ziua pentru a nu face din asta un eveniment media.

“În cursul acestei ultime întâlniri am primit multiple invitații de a merge în piață și le-am promis că voi merge, dar nu voi anunța nici ora, nici măcar ziua în care voi merge în piață, fiindcă nu vreau să fac din asta un eveniment media, ci vreau să merg să vorbesc și eu cu oameni simpli care sunt în piață, să-mi spună mie ce așteaptă de la mine, ce așteaptă de la clasa politică”, a spus Iohannis.

 

SURSA : http://www.agerpres.ro/social/2015/11/08/live-update-a-sasea-zi-de-proteste-in-piata-universitatii-manifestantii-au-blocat-carosabilul-20-00-55?nwCode=1df1a7e21806efebd6d0d4cbd86c08a5&emCode=info@diasporatv.eu