Home / Cultură / Lansare de carte in diaspora! Diaspora TV Italia
Captura Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008417926448

Lansare de carte in diaspora! Diaspora TV Italia

Lansare de carte in diaspora! Diaspora TV Italia

Mihai Ioan Turda

Autor : IOAN MIHAI TURDA

Intr-o Europa plina de convulsii,cu crize economice,teroriști ,migrație in masa,viata cotidiană isi vede de drumul ei ,făcând sa para ca nimic din ceea ce este rau nu exista!!

Intr-o zi de Duminica ,atunci cand tot romanul este acasa dupa o săptămana obositoare de munca, suntem invitați la o lansare de carte!! Mihaela Chioariu ,un nume deja cunoscut intre cititori si mai ales in comunitatea din Torino!

Ocazie minunata pentru comunitatea noastra de a se intalni, de a schimba idei si mai ales de a răsfoi cartea in care Mihaela si-a așternut gândurile cu delicatețe si multa migala!!

Cum spuneam intr-o emisiune ” Romanii se adaptează si incearca sa prindă rădăcini acolo pe unde sunt” un exemplu adecvat il avem si prin aceasta doamna ,Mihaela Chioariu ,care pentru a nu stiu câta oara mai lansează o carte si cu mândrie ne spune ca acum are deja o alta in proiect!!

Lansare de carte!!! In cadrul Asociatiei Fratia din Torino am avut lansarea cartii …”Casa de sub cenusa focului din satul fara caini” .Datorita felului cum si-au facut cercetarile “la lumina opaitului” cu ochii inchisi ,apoi cu justitia unde se merge pe ideea: “las’ ca merge si asa!” m-am vazut nevoita sa fac acest mic rechizitoriu la cele intamplate in data de 17 martie2010 ,furtul si incenierea casei copilariei mele din satul Toparcea .

La aceasta lansare alaturi de mine au participat atat romani cat si italieni .

La finalul acestui eveniment diferite persoane au susținut recitaluri de muzica si poezie iar ansamblul de dansuri
..Datina al Asociatiei Dacia din Torino ne-a încântat de asemenea prin evoluția sa.

 

IOAN MIHAI TURDA

 

Ultima noastra emisiune poata fi vizualizata la adresa: http://www.diasporatv.eu/live-tv/ .

Lansare de carte in diaspora! Diaspora TV Italia

PROMO DIASPORA TV

DiasporaTV is a TV Station for the Diaspora living in the European Union. You can see our program at http://www.diasporatv.eu/live-tv/.

If you dont want to receive any messages from us, please block receiving messages from us.
Best regards,
DiasporaTV Team.
Pentru o  diaspora informata.

Pe internet DIASPORA TV : http://www.diasporatv.eu/live-tv/

DiasporaTV este libera la retransmisie. Cereti introdurecea postului DiasporaTV operatorului vostru de cablu. In viitor ne veti putea urmari si in Linz. Momentan emisia postului DiasporaTV poate fi receptionata in retelele de cablu din Grein, Mauthausen si Bad Kreuzen, precum si prin DVB-T in Ober si Niederosterreich. Canal 54 738 MHz. Antena coordonata catre Kolmitzberg.
VA MULTUMIM !

Aplicatie- DiasporaTV
https://play.google.com/store/apps/details?id=at.colesnicov.diasporatv
Diaspora TV – Livestream – Android Apps on Google Play
play.google.com