Home / Emisiuni / Dahoam / IMPORTANT! Asociaţia Blue-Danube.TV organizează cursuri de limbă germană în oraşul Grein din Austria Superioară.

IMPORTANT! Asociaţia Blue-Danube.TV organizează cursuri de limbă germană în oraşul Grein din Austria Superioară.

Asociaţia Blue-Danube TV organizează cursuri de limbă germană pentru începători in localitatea Grein din Austria Superioara. Acest demers este necesar şi îi ajută pe românii care nu cunosc limba statului austriac să dobândească competenţe lingvistice importante în procesul lor de integrare în societatea austriacă.

Cursurile sunt interactive şi sunt deschise atat celor care nu cunosc limba germană, cat si celor  care doresc să îşi îmbunătăţească cunoştinţele dobândite anterior. În acest sens  Daniel Kammerer( profesor de germana) îşi va ajuta studenţii să parcurgă mai uşor elementele de bază ale limbii germane, dar şi să vă înveţe metode şi tehnici moderne de studiu.

Deocamdată nu am stabilit un tarif pentru aceste cursuri, profesorul este plătit de Asociaţia Blue-Danube.TV, de aceea participanţii la curs pot face la alegere o donaţie voluntară care să sprijine Asociaţia în continuarea cursurilor şi a activităţilor ulterioare.

Vă aşteptăm în număr cât mai mare.

Doritorii se pot înscrie pe adresa de e-mail a Redacţiei Diaspora TV: blue.danube.tv@gmail.com.

Sau la numărul de telefon: 0699 190 390 10

 

Diaspora TV.