Home / Ştiri / Evenimente / Imamul care i-a binecuvântat pe recruții musulmani in Austria !
FOTO Mihai Anthony

Imamul care i-a binecuvântat pe recruții musulmani in Austria !

Imamul care i-a binecuvântat pe recruții musulmani in Austria !

FOTO : Mihai Anthony

Autor :Mihai ANTHONY

Diaspora TV &Austria24

Jurnalist & literat

Corespondent de Presă din Viena

Imamul care i-a binecuvântat pe recruții musulmani.

A 60-a aniversare a Zilei naționale a Austriei a culminat, duminică, 26 Octombrie 2015, cu depunerea jurământului de către cei 1.360 de recruți, adunați în Piața Eroilor (Heldenplatz) din centrul Vienei, în fața a peste 130.000 de participanți la eveniment.
Curios a fost faptul că, pentru prima oară in istoria Austriei, tinerii recruți au fost binecuvântați nu numai de către un preot militar catolic și unul evanghelic, ci și de un Imam, a cărui cuvântare a fost însoțită de fluierături și lozinci naționaliste!
Să fie acesta începutul islamizării Europei?!

Imigranții islamiști și destrămarea Uniunii Europene.

Incompetența politicienilor europeni, neputincioși în fața exodului islamic pe teritoriul Europei, s-a soldat deja cu: scandaluri politice, demonstrații, pierderea încrederii alegătorilor, creșterea criminalității, creșterea șomajului, creșterea numărului traficanților de persoane.
Mii de imigranți nevinovați și-au pierdut viața în apele Mării Mediterane sau din vina traficanților de persoane, fără scrupule, iar politicienii europeni vor să construiască acum garduri (sau poate chiar un nou ”zid chinezesc”!) pentru a apăra granițile Uniunii Europene.
Curios (sau poate realist?!) este și faptul că numeroși intelectuali, jurnaliști și cercetători ai vieții politice internaționale discută deja despre probabilitatea că imigranții islamiști vor cauza destrămarea Uniunii Europene!
Recentele demonstrații antiislamiste din Germania, din Cehia și din alte țări membre ale Uniunii Europene, la care participă mii de protestatari, tind să confirme această ipoteză!