Home / Ştiri / Diaspora / Din Diaspora – Un steag ! Un lider ! Călin Georgescu despre construcția unui Regim de Demnitate Națională !
FOTO : Calin Georgescu / cotidiantr.ro

Din Diaspora – Un steag ! Un lider ! Călin Georgescu despre construcția unui Regim de Demnitate Națională !

„ Eu  nu sunt politician și nu voi fi niciodată membru de partid. Eu pot, doar, construi un regim de demnitate națională care să salveze Neamul Românesc.

Din Diaspora - Un steag ! Un lider ! Călin Georgescu despre construcția unui Regim de Demnitate Națională !

FOTO : Tricolor

Pentru aceasta este nevoie de ordine, de disciplină și cuvinte puține. Dar, mai presus de orice, să avem un ideal comun, să credem în dăinuirea poporului român, care este mai mult decât un popor, este creatorul unei civilizații.

După un sfert de veac de tranziție confuză și dureroasă, însă, nu avem un proiect de țară. Conducătorii pe care ni i-am ales ne-au amăgit cu promisiuni înșelătoare și nu au fost în stare să ofere un răspuns.

Eu am un proiect de țară, cu obiective simple și clare: hrană, apă, energie. Știu să-l pun în aplicare, știu cu cine și cum o să facem. Și mai știu că este mai mult decât un simplu proiect de țară: este un proiect de eliberare din robia ignoranței, a sărăciei materiale și spirituale.“

( Călin Georgescu)