Home / Ştiri / Diaspora / O, Crăciunul!!! preluare TRINITAS TV

O, Crăciunul!!!: solduri, un telefon nou, o eşarfă flu flu, mici excentricităţi culinare din toate, cu de toate, să fie, o dată e Crăciunul!Să nu uităm: Crăciunul este Naşterea lui Hristos!

Posted by TRINITAS TV on 10 Decembrie 2015

O, Crăciunul!!! preluare TRINITAS TV

Să nu uităm: Crăciunul este Naşterea lui Hristos!

Noua Emisiune DIASPORA TV cu un program diversificat !

Diaspora TV este Diaspora Voastra !!

DiasporaTV iti prezinta saptamanal stirile actuale din comunitatea romana din Austria si Europena. Va informeaza despre actualitatile din tara in care va aflati momentan, dar si din Romania.
Spre deosebire de alte televiziuni, noi pretuim libertatea de exprimare, si de aceea la noi puteti vedea ce restul nu va arata. Pentru a va aduce tot timpul ultimele stiri, echipa noastra lucreaza non-stop pentru o Diaspora informata.
„Diaspora Voastra“ este o emisiune apartinand DiasporaTV. . In cadrul emisiunii “Diaspora Voastra” vom arata materiale primite de la telespectatori, emisiuni dedicate ptr integrarea romanilor in Austria.
Diaspora TV este o televiziune, care realizeaza programe tv destinate romanilor care traiesc in afara tarii.

Acest proiect media este format din voluntari care lucreaza gratuit, din dorinta de a oferi ceva inapoi societatii. Finantarea acestui proiect se face doar din donatii.
Ultima noastra emisiune poata fi vizualizata la adresa: http://www.diasporatv.eu/live-tv/ .

DiasporaTV is a TV Station for the Diaspora living in the European Union. You can see our program at http://www.diasporatv.eu/live-tv/. If you dont want to receive any messages from us, please block receiving messages from us.
Best regards,
DiasporaTV Team.

Noi nu vrem sa ascundem actualitati care se intampla in lume asta si suntem o televisiune care lucreaza de dimineata pina seara, ptr.
O diaspora informata.
Noi ne iubim vizitatori si va asteptam zilnic cu stirii noi

Pe internet DIASPORA TV : http://www.diasporatv.eu/live-tv/

O, Crăciunul!!! preluare  TRINITAS TV

PROMO DIASPORA TV