Home / Ştiri / Evenimente / Cetățenii afectați de Abuzuri ! CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU …. au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA !
MAFIA LEMNULUI jud. Neamt CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA

ATENTIUNEEEE !!!ALOOOOOOO 112 ?? PERICOL la SIGURANTA CETATENILOR din PIATRA NEAMT si nimeni NU vede, NU aude ???Ce facem cu CRIMA ORGANZIATA INSTITUTIONALIZATA de la NEAMT ???Pentru ce PLATIM cu DREPTURII NESIMTITE "" ACADEMIA INFRACTIONALA a tuturor CLANURILOR INTERLOPE POLITICE , JURIDICE, SINDICALISTE , MEDIA care au confiscat INSTITUTIILE STATULUI ""CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU .... au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA .Au inlocuit pe SORIC cu TABLA(N) - au pus ""BATISTA pe TAMBAL "" si nici un vinovat dar PRIMARIA PIATRA NEAMT este in FALIMENT . DOSARELE MUSAMALIZATE :Ce facem cu CRIMA ORGANIZATA din :MAFIA IMONILIARA ,MAFIA APA SERVMAFIA S.C. LOCATIVMAFIA PERLA INVEST ,MAFIA URBANetc1) C.S.M.2) DIICOT3) DNA4) I.C.C.J.5 ) M.J.6) M.A.I.7) IPJ NeamtAici sunt CRIME , MAFIA IMOBILIARA , DETURNARI de FONDURI , etcDetin PROBE la absolut totul ce AFIRM in spatiul "" PUBLIC "" FACEBOOK declarat de INJUSTITIA de la I.C.C.J.CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU ....Toate sesizarile de la centru sunt trimise in teritoriu pentru a fi MUSAMALIZATE .....etc

Posted by Nicolae Birsan on 19 Ianuarie 2016

Cetățenii afectați de Abuzuri ! CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU …. au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA !

Reportaj efectuat de Nicolae Birsan

Ce facem cu CRIMA ORGANZIATA INSTITUTIONALIZATA in judetul NEAMT ???
Pentru ce PLATIM cu DREPTURII NESIMTITE “” ACADEMIA INFRACTIONALA a tuturor CLANURILOR INTERLOPE POLITICE , JURIDICE, SINDICALISTE , MEDIA care au confiscat INSTITUTIILE STATULUI “”
CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU …. au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA .
Au inlocuit pe SORIC cu TABLA(N) – au pus “”BATISTA pe TAMBAL “” si nici un vinovat dar PRIMARIA PIATRA NEAMT este in FALIMENT . DOSARELE MUSAMALIZATE :
Ce facem cu CRIMA ORGANIZATA din :
MAFIA IMONILIARA ,
MAFIA APA SERV
MAFIA S.C. LOCATIV
MAFIA PERLA INVEST ,
MAFIA URBAN
etc
1) C.S.M.
2) DIICOT
3) DNA
4) I.C.C.J.
5 ) M.J.
6) M.A.I.
7) IPJ Neamt
Aici sunt CRIME , MAFIA IMOBILIARA , DETURNARI de FONDURI , etc

Detin PROBE la absolut totul ce AFIRM in spatiul “” PUBLIC “” FACEBOOK declarat de INJUSTITIA de la I.C.C.J.
CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU ….
Toate sesizarile de la centru sunt trimise in teritoriu pentru a fi MUSAMALIZATE …..etc

Cetățenii afectați de Abuzuri !  CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU .... au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA !

CAPTURA : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=892278047552702&set=p.892278047552702&type=3&theater

Cetățenii afectați de Abuzuri !  CRIMA ORGANIZATA INSTITUTIONALIZATA de pe PLAN LOCAL cu cea de la CENTRU .... au DISTRUS si vor mai DISTRUGE ROMANIA !

Captura : https://www.facebook.com/nbirsan1/videos/892060147574492/?theater#

SURSA : https://www.facebook.com/nbirsan1?fref=photo