Home / Emisiuni / Reflektor / CAL TROIAN pentru Europa ? CALUL TROIAN? Cargourile cu refugiaţi !
FOTO : http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dezbateri/cargourile-cu-refugiati-cal-troian-pentru-europa-257301.html/

CAL TROIAN pentru Europa ? CALUL TROIAN? Cargourile cu refugiaţi !

Un nou cargou, cu 450 de refugiați la bord, a fost reținut de către autoritățile italiene. Este al treilea cargou în această săptămână.

CAL TROIAN pentru Europa ? CALUL TROIAN? Cargourile cu refugiaţi !Toată lumea cunoaște istoria Calului troian. Sau cel puțin așa am crezut.

Cargourile care acostează în aceste zile pe coastele europene, încărcate cu sute de „refugiați musulmani” (aproape 2000 săptămâna trecută), sub privirea primitoare a responsabililor europeni, mă fac să bănui ceva.

Calul troian a fost episodul final al războiului Troiei. Neputând reintra anonim în Europa, după ce au luptat în rândurile Statului Islamic, războinicii „greci” – musulmani – au fost deghizați în refugiați și ascunși în uriașii „cai de lemn” care navighează pe Marea Mediterană. Ajunși pe țărmurile italiene, au fost primiți ca un cadou al zeilor: ei oferă o nouă ocazie europenilor, de a-și corecta crimele abominabile comise în perioada colonială, deschizându-și larg brațele în fața defavorizaților. Acest șiretlic va provoca căderea Europei.

CINE SUNT CEI MAI PERSECUTAȚI ÎN SIRIA ȘI IRAK?

Aceștia sunt creștinii, yezidis, femeile, bătrânii și copiii.

Sunt Creștini pe cargourile care „eșuează” pe coastele italiene? Nu chiar. În marea lor majoritate sunt musulmani. Copii, bătrâni, femei? Nu prea mulți, aproape deloc. Marea majoritate sunt bărbați singuri. Ce se întâmplă în Calais (clandestinii încearcă să treacă în Anglia n. tr.), stă mărturie. Părinții, bunicii, familiile lor, copiii, femeile nu sunt oare într-un pericol mai mare decât ei?

ONU vorbește de un milion de copii care nu posedă măcar o pătură pentru a o pune în spate, pentru a face față iernii, iar „refugiații” au 2 sau 3 milioane de dolari pentru a cumpăra cargouri și a le abandona, cum fac în ultimul timp?

Și au devenit acum, brusc, marinari, căpitani, mecanici, și au învățat să conducă cargouri, doar pentru a le abandona într-un final?

Refugiații” – reportajele se succed pentru a descrie teribilele condiții de viață – au pierdut totul. Ei găsesc greu și cu ce să se hrănească. Jumătate din cei 22 de milioane de sirieni trăiesc de doi ani cu mai puțin de doi dolari pe zi și au 3000 de dolari de persoană pentru a-i plăti pe traficanți?! Și dacă, mai degrabă, cineva finanțează călătoria jihadiștilor deghizați în refugiați?

NU EXISTĂ NICI O ȚARĂ MUSULMANĂ ÎN CARE ACEȘTI „REFUGIAȚI” SĂ GĂSEASCĂ ADĂPOST?

Cele 49 de țări musulmane, majoritatea sub-populate, unele atât de bogate încât se oferă să cumpere companii europene de prestigiu, nu doresc să le ureze bun venit? Asta când Islamul este o religie caritabilă, care face atât bine și aduce atâta lumină omenirii? Pentru ce să se „refugieze” în Europa, unde stilul lor de viață, cultura lor și practicarea religiei sunt atât de amenințate – mediul atât de ostil, atât de islamofob, încât UE este preocupată să adopte legi pentru a-i proteja – când le este atât de bine pe pământul Islamului?

PROBLEMA VĂZUTĂ DIN ALT UNGHI

Statul Islamic are enorme resurse financiare și exploatări petroliere. Din ce motive s-ar priva de închirierea câtorva „cai troieni” și de îmbarcarea câtorva mii de islamiști, care să-i aștepte răbdători ordinele odată ajunși pe pământ european?

Nu vă așteptați ca mass-media să facă vreo anchetă, nu ăsta-i rolul ei. Sarcina ei este să determine o populație europeană abandonată, să înghită pastila. În ceea ce privește instanțele europene, a le cere înființarea unei comisii de anchetă ar fi, evident, ceva discriminatoriu și rasist.

 

Articolul, scris de Jean Patrick Grumberg, a aparut pe site-ul Dreuz.info si a fost preluat de pe bogdancalehari.wordpress.com

SURSA :http://www.ziuaveche.ro/exclusiv-zv/dezbateri/cargourile-cu-refugiati-cal-troian-pentru-europa-257301.html/

AUTOR : Cristian Gabriel Groman

CALUL TROIAN?

Ok, s-a hotărât. Europa va primi zeci de mii de refugiați, sute de mii chiar. Șefii guvernelor europene vorbesc despre cifre, repartiții, despre compasiune, ajutor, toleranță. Nimeni nu vorbește însă despre un pericol real ce ne pândește. Cine poate garanta că printre acești refugiați nu se ascund și luptători ISIS, precum niște lupi în blăni de miei și intră bine-merci în Europa, care îi primește (culmea) cu brațele deschise? Foarte grav este că acești imigranți nu dețin nici un document de identitate și trebuie crezuți pe cuvânt că sunt cei ce pretind că sunt și vin din țara de unde spun că vin. Nimeni nu poate garanta și nimeni nu poate spune că nu există așa ceva, numai un naiv ar putea pretinde că sunt doar refugiați de bună credință. Chiar Daily Mail dădea o știre în luna februarie a acestui an în care se spunea că ISIS amenința că va institui teroarea în Mediterana prin trimiterea a 500.000 de imigranți în Europa. De ce nu se vorbește despre aceste lucruri? Să fie ignoranță? Să fie compasiune? Să fie naivitate? Să fie toleranță? Poate câte puțin din fiecare, dar este un ”joc” periculos pentru noi, pentru siguranța noastră, a părinților și a copiilor noștri. Să fie un nou cal troian? Să fie o portiță prin care teroriștii pot intra și se pot infiltra în țările europene ca ”prin brânză”, fără nici un fel de opreliști? Ar fi jalnic dacă s-ar întâmpla acest lucru. Ar fi ”de râsul curcilor” că nici un cap luminat de pe la marile curți europene nu s-a gândit și la acest aspect.
LEGENDA CALULUI TROIAN: Calul troian se referă la un obiect masiv, sub forma unui cal imens, construit din lemn, ce putea fi transportat pe patru roți și care a avut un rol decisiv în cucerirea cetății Troia, de către ahei, într-un război numit troian, ce a durat zece ani de zile. Inventatorul calului troian a fost regele Ulise, al insulei Itaca. Acesta a simulat o retragere a armatei ahee, în același timp, trimitându-se -în dar- acest cal troian. Ideea a fost ascunderea în pântecele calului troian un grup de războinici de elită care au și ajuns în interiorul cetății Troia și au cucerit-o, din interior. Din exterior fusese imposibil, timp de zece ani.