Home / Ştiri / Asa DA - Asa NU / Din seria “Asa DA” Clipul unui olandez ofilește toate „frunzele” Ministerului Turismului din România

Din seria “Asa DA” Clipul unui olandez ofilește toate „frunzele” Ministerului Turismului din România

Olandezul Peter Schangen a vizitat România anul trecut, a filmat, a făcut fotografii și apoi a realizat un film. Imediat după ce a aterizat la București, împreună cu Andreea, a luat-o la pas prin oraș, s-a dat cu barca, a vizitat biserici, muzee și parcuri. Serile s-au încheiat cu cine romantice la restaurante din Centrul Vechi.

Apoi a urcat în tren împreună cu Andreea și a plecat spre mare. A făcut plajă, a înotat și seara s-a distrat la concerte și în satele de vacanță. Toate aceste imagini apar în clipul pe care Peter l-a realizat și l-a postat pe Vimeo în urmă cu aproximativ o săptămână.

Sursa: Yahoo.ro
—————————-
DIASPORA TV
Daca v-a placut acest articol Dati-ne LIKE 1
Pe Linkul grupului nostru Blue-Danube.tv:https://www.facebook.com/bluedanubetv.diasporaromana
sau DIASPORA TV : https://www.facebook.com/DiasporaTV.eu?ref=hl
VA MULTUMIM ANTICIPAT !
DiasporaTV este liber la retransmisie. Cereti introdurecea postului DiasporaTV operatorului vostru de cablu. In viitor ne veti putea urmari si in Linz. Momentan emisia postului DiasporaTV poate fi receptionata in retelele de cablu din Grein, Mauthausen si Bad Kreuzen, precum si prin DVB-T in Ober si Niederosterreich. Canal 54 738 MHz. Antena coordonata catre Kolmitzberg.
VA MULTUMIM !