Home / Ştiri / Criza refugiaților / Agresiuni comise de REFUGIATI ies la iveala si in Austria. Guvernul a scos ARMATA din cazarmi

Agresiuni comise de REFUGIATI ies la iveala si in Austria. Guvernul a scos ARMATA din cazarmi

Austriecii afla socati ca patru refugiati au terorizat mai multe fetite la scoala iar autoritatile au musamalizat cazul. Intre timp, guvernul a decis sa scoata armata pentru a-i impiedica pe refugiati sa mai intre in tara.

Trei tineri din Afganistan, avand varste intre 14 si 16 ani, si inca unul din Siria, in varsta de 16 ani, au agresat sexual si terorizat saptamani la rand trei eleve din Salzburg, informeaza Express. Incidentele au avut loc in urma cu cateva luni, insa abia acum au iesit la iveala.

Agresiuni comise de REFUGIATI ies la iveala si in Austria. Guvernul a scos ARMATA din cazarmiAgresiuni comise de REFUGIATI ies la iveala si in Austria. Guvernul a scos ARMATA din cazarmi

Una dintre fete a fost atat de tare lovita incat a ajuns la spital. A fost data cu capul de un dulap, dupa ce cu o zi mai inainte fusese data cu capul de banca. Profesorii din scoala au preferat sa treaca peste incident, spunand ca au fost doar cateva „palme pe coridor si cateva comentarii obscene”, scrie Kronen Zeitung.

Fetele insa au spus ca in mod repetat au fost amenintate si pipaite. Intre timp, cei patru au fost exmatriculati.

Pe fondul acestor informatii revoltatoare, guvernul a decis sa ia masuri pentru a-i descuraja pe refugiati sa mai patrunda in Austria. Armata a fost scoasa din cazarmi si trimisa la granita cu Slovenia. Ministrul de Interne sustine ca refugiatii care doresc sa calatoreasca mai departe de Germania nu vor fi lasati sa intre in tara. De asemenea, cei cu identitati false sunt intorsi din drum. In fiecare saptamana au fost respinsi peste 1.000 de refugiati, scrie RT. Slovenia va lua masuri similare la granita sa cu Serbia.

 

SURSA : www.aktual24.ro